Tancar
Tancar
Inici / Fertilitzants / Foliar / Bayfolan S
Bayer

Ref. 254030500Bayfolan S

Bayfolan S-254030500
Bayfolan S és un adob foliar líquid, que estalvia feina i treballa i aporta els principis nutritius necessaris per l'alimentació de les plantes.
Bayfolan S es distingeix per la seva extraordinària fitocompatibilitat, pel que està especialment indicat per l'adob d'hortalisses, fruiters, plantes ornamentals i cultius extensius.
Bayfolan S es dissol en aigua directament, sense deixar després cap mena de dipòsit que pugui obstruir les boquetes. Es pot emplear amb qualsevol tipus de màquina pulveritzadora, així com a través de les instal·lacions de reg.
Bayfolan S proporciona les següents avantatges:
- Millora general de l'estat sanitari de la planta i restabliment més ràpid després de danys provocats per calamarses o altres fenòmens meteorològics adversos.
- Estímul addicional en el creixement de les arrels, que permet un millor aprofitament de les substàncies nutritivas existents al sòl.
- Millora de la qualitat i de la coloració en els fruits, disminució del “Russeting”, anticipació de la collita entre 5-10 dies i rendiments més elevats.
- Proporciona un valor pH de, aproximadament, 6,5 als caldos de productes fitosanitaris, el qual es pot considerar com a òptim pels mateixos.